Altuntaş Atatürk Ortaokulu

WEB https://altuntasataturkoo.meb.k12.tr
Adres : Altuntaş Mahallesi Şehir Caddesi Okul Sokak No1 Akşehir/KONYA
VİZYON : Altuntaş Atatürk Ortaokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Bir Ortaokul kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR : Yıldız Erkek Voleybol takımımız İlçede düzenlenen turnuvada 3. olmuştur.

Saatler : Başlama saati 8:50 Bitiş saati 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Hafta içi 08.25/10.25/12.25/14.25 ve 17.00 saatlerinde Hafta sonu 08.25/10.25/12.25/17.00 saatlerinde Büyükşehir Belediye Araçları vardır.
Ulaşım : Konya-Akşehir karayolundadır. İlçe merkezine Konya Büyükşehir Belediyesi servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Altuntaş Beldesi İç anadolu Bölgesi´nin batı bölümünde bulunup Konya-Afyon karayolu üzerinde kuruludur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Akşehir merkezine 10 km. Konya´ya 120 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :